top of page

Erhvervsflytning

Priser

  • ​En mand 300 kr. i timen

  • To mænd 600 kr. i timen

  • Kørsel op til 20 km. er en del af prisen.

  • Kørsel efter de 20 km. koster 10 kr. pr. kilometer

Der kan forekomme aften og weekendtillæg.

Erhvervsflytning har vi mange års erfaring med
Hos Landstrygeren ApS har vi gennem det sidste årti specialiseret os i virksomheds-og erhvervsflytning i både ind-og udland, og vi har et engageret team af flyttefolk og administrativt personale, samt det mest moderne materiel, der gør at Deres forestående virksomhedsflytning bliver udført mest optimalt og med et minimum af ulemper for Dem.

Vi sørger som regel for udførsel af hele opgaven, og vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, der gør et domicilskift til en sag uden bekymringer, samtidig med at virksomheden ikke mister for meget arbejdstid. Vi står ofte til rådighed ved erhvervsflytning for kunder på Frederiksberg, i Hvidovre, i København og i de øvrige omkringliggende områder.

Komplet løsning ved erhvervsflytning

At have Landstrygeren ApS som leverandør af Deres virksomhedsflytning betyder:

  • En optimal flytteløsning, som er tilpasset netop Deres virksomheds behov.

  • At der er konstant tilsyn under hele flytningen. Landstrygeren ApS stiller medarbejdere til rådighed ved flyttemøder og den praktiske planlægning, herunder udfærdigelse af mærkningsplaner samt planlægning af de enkelte afdelingers flytning og tidsforbrug forbundet hermed.

  • At flytteprocessen er nøje planlagt og udføres hurtigt og effektivt, så Deres medarbejdere kan koncentrere sig optimalt om deres arbejde under flytningen og dermed minimere et driftstab.


Vi ved, at virksomhedsflytning tit ønskes udført uden for normal arbejdstid og tit kræver mere af vore flyttefolk end selve den fysiske flytning af inventar. I forbindelse med en kontorflytning er der ofte mange andre til stede såsom telefon-og IT-leverandører. Vi anser det som en del af vor opgave at sikre, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed.

bottom of page