top of page

Privatflytning

Priser

  • ​En mand 300 kr. i timen

  • To mænd 600 kr. i timen

  • Kørsel op til 20 km. er en del af prisen.

  • Kørsel efter de 20 km. koster 10 kr. pr. kilometer

Der kan forekomme aften og weekendtillæg.

For de fleste rummer det at flytte til en ny bolig store forventninger om nye muligheder og spændende oplevelser.

​Men for mange er det også en ny og ukendt situation, hvor forberedelser og især den faktiske flytteproces vækker bekymringer, idet følelser, minder og mange andre aspekter er involveret.

​Flytningen starter med et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter, som sammen med Dem gennemgår alle detaljer og ønsker for Deres forestående flytning. Vi vurderer det antal flyttekasser som de har behov for, og som De låner gratis. Ud fra besigtigelsen afgiver vi Dem et tilbud med fast pris for flytningen.

Hos Landstrygeren ApS kan De vælge imellem følgende 3 løsninger for deres flytningsopgave:

  • ​Totalløsningen – Landstrygeren ApS sørger for hele flytningen, med blandt andet omhyggelig ind- og udpakning af Deres porcelæn og lign., nedpakning samt udpakning af Deres flyttekasser, flytning af Deres privat indbo m.m.

  • Medhjælpsløsningen – Vi på læsser alt Deres indbo på bilen og kører til ny adresse hvor vi aflæsser indboet og opstiller Deres møbler løst op efter Deres anvisning.

  • Selvflytteløsningen – De pakker selv og bærer til bilen. Vi kører mellem fraflytningsadresse og tilflytteradressen og De sørger selv for, at alt indboet bæres ind fra bilen igen. Denne løsning er baseret på timepris betaling.​


Ved flytninger vil der blive stillet det nødvendige antal flyttekasser, mærkater, indpakningspapir, garderobeskabe, bobleplast og tape til rådighed, i det omfang De ønsker.
 
​Landstrygeren ApS holder altid hvad der bliver lovet.

bottom of page